Maison&Objet Januari 2018

Van 19 t/m 23 januari is er weer Maison&Objet in Parijs, dé beurs met interieurobjecten van West-Europa. Uiteraard zal JM-Style weer een kijkje gaan nemen en inspiratie op gaan doen.

Society Limonta bedlinen at the JM Style Shop

Exclusief bedlinnen van Society Limonta bij JM Style

Interieurontwerpster Jeanne van de Meulengraaf voert vanaf heden het zeer exclusieve merk Society Limonta. Dit Italiaanse merk heeft een bijzonder mooie collectie linnengoed.

Society Limonta linnen bedgoed bij JM Style

Beddengoed in linnen van Society Limonta vanaf nu verkrijgbaar in de JM Style shop

JM Style verkoopt nu dit kwalitatieve bedlinnen in haar shop. Wie droomt er nu niet heerlijk in een slaapkamer met linnen beddengoed wat eruitziet en voelt als een sprookje?

 

JM-Style Shop tijdelijk gesloten wegens verbouwing

De JM-Style shop ondergaat een metamorfose, de gehele pui wordt verbouwd. In de shop aan de Hoogstraat in Eindhoven komen nieuwe raampartijen, kozijnen en luifels. De verbouwing zal nog even duren. Op woensdag 22 juni is de planning voor een heropening met mooie, nieuwe interieur objecten en accessoires.

De ontwerpstudio waar Jeanne haar interieurontwerpen maakt, iets verderop op Hoogstraat 218 is wel geopend en uiteraard kun je Jeanne bellen tijdens de verbouwing.

Gubi design stoelen verkrijgbaar bij JM Style Eindhoven

Nu verkrijgbaar bij JM Style in Eindhoven! Interieur stylist Jeanne van de Meulengraaf heeft nu stoelen van het Deense merk Gubi in de JM Style showroom en winkel.
Deze stoelen combineren bijzonder goed in een eclectisch interieur met design klassikers in een nieuw jasje. Exclusief verkrijgbaar voor Eindhoven en omstreken bij JM Style!

Het Deense merk Gubi maakt verlichting, tafels, stoelen, kantoormeubelen, wandrekken, kasten, spiegels en accessoires sinds 1930. Gubi is een expert in tijdloze, innovatief en functioneel design.

maison-objet parijs 22-26 januari 2016

Maison & Objet 22 – 26 Januari

maison-objet-jan-2016Van 22 t/m 26 januari 2016 is er weer de halfjaarlijkse internationale interieur beurs Maison & Objet in Parijs. Uiteraard gaat JM-Style weer een kijkje nemen om inspiratie op te doen voor de nieuwste interieur projecten.

Nieuw project Bruynzeel

Voor Bruynzeel heeft Jeanne van de Meulengraaf van JM-Style in samenwerking met interieurontwerper Lara Burgmans van Kragt het interieur ontworpen, gevisualiseerd en gerealiseerd.

Lara Brugmans heeft het interieurontwerp qua schetsen, visuals en renderingen gemaakt, Jeanne is door Lara gevraagd om de sfeerbepaling middels een interieurconcept weer te geven. Jeanne heeft de styling en de kleuropties bepaald en het ontwerp samen met Lara uitgevoerd. Ook heeft Jeanne een groot deel van de meubels geleverd.

Zie ook: project Bruynzeel Home Center.

Visual spreekkamer

Visual spreekkamer